2017 kom litt raskt på meg og håp om blogging i romjula forsvant i familieselskap. Dette resulterer i at jeg føler meg litt på etterskudd, men jeg regner med at dette løser seg med hyppige blogginnlegg utover uka. De siste 3 månedene av fjoråret leste jeg 13 bøker. Statistikken for hele året blir altså følgende:

21/15 1001 bøker lest.

6/12 nye forfattere lest.

32 bøker skrevet av kvinner, 26 av menn.

24 norske romaner lest. 5 utgitt i 2016.

58/50 bøker lest.

Jeg har vært raus med stjernene på slutten av året og har gitt hele fire bøker toppscore på goodreads. «60 damer du skulle ha møtt» åpnet øynene mine for sterke og modige kvinner som har bidratt til at jeg har friheten jeg har i Norge i dag. Morsom bok i tegneserieform som gir en smakebit på spennende kvinneskikkelser. Jeg har lyst til å lese mer inngående om flere.

I desember startet jeg på enda en tjukk bok, og kjente jeg var litt skeptisk til hele greia. Hadde sett for meg at russerne var litt vanskelige? Heldigvis viste det seg at jeg elsket «Forbrytelse og Straff». Anmeldelse her kommer!! «Åndenes hus» og «Hjulskift» er også bøker som har imponert meg på slutten av året.

Sett under ett har 2016 vært et fantastisk bokår. Det er lenge siden jeg har lest så mange bøker, og i tillegg har det vært god lengde på flere. Jeg har lest flere kvinner enn menn (yay!), jeg har hatt full deltakelse i Lines lesesirkel, og jeg føler selv jeg har lest variert og godt. Det eneste målet jeg ikke når er det å lese 12 nye forfattere. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med egen måloppnåelse. Nå er det på tide å sette nye mål, de kommer jeg tilbake til i eget innlegg.

Reklame