om Neverending

Du Neverending? Er du gammel nok til å ta vare på et barn selv? Spør hun med skinnende øyne, musefletter og en umettelig trang til å gyve løs på puslespill etter puslespill. Nei, svarer jeg tvert.

Av og til tenker jeg at jeg ikke er gammel nok til å ta vare på meg selv engang. Så kommer jeg som oftest på bedre tanker. For i virkeligheten er jeg halvveis i en master og kan se meg om etter fast jobb, leilighet og mann. Inntil videre har jeg ikke sett snurten av de ovenfornevnte fenomener, men trøster meg med at jeg har igjen et år med moro på skolen og er stuck i en studenthybel med stadig nye folk som flytter ut og inn. Som strøssel på kaka forelsker jeg meg med jevne mellomrom med like stort håp hver eneste gang. Åjadda, nesten voksen jeg nå.

Selv uten beskyttelsesvest og med et fryktelig naivt sinn, går det som regel bra og jeg klarer meg fint. Har visst fått utlevert en overlevelsesevne jeg også, og i løpet av 23 år har jeg skjønt at: «ting ordner seg alltid.» Selv om det ikke alltid er sikkert man liker måten de ordner seg på. Tar med meg den vissheten inn i 2013.

Kontakt: neverendingcircles2@gmail.com

Reklame

4 tanker om “om Neverending”

  1. Takk for at du tittet innom meg, og ledet meg til din blogg 🙂 Morsomt å lese dine skriblerier. Du er flink til å uttrykke deg 🙂

  2. Jeg må nesten bare si som Linda over her; takk for at du gjorde meg oppmerksom på bloggen din. Du skriver godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s