Av gode ting som har kommet ut av denne permitteringen så langt, troner det at jeg har fått låst opp den gamle pc`en min og logget på bloggen min igjen ganske høyt oppe på lista.

Herregud så mange timer det er i et døgn. Hva skal man bruke dem på egentlig?

Jeg kan selvfølgelig bruke denne permitteringen på å lese meg opp på jobbrelaterte temaer jeg har tenkt jeg burde rekke i hverdagen til vanlig, men aldri rekker. Jeg kan være en sånn produktiv type og ikke minst mentalt sterk og omstillingsdyktig. Det har gått sånn passe hitill. Kanskje skal jeg heller fokusere på de tingene jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å gjøre i min vanlige hverdag? Jeg har kost meg med å lese blogginnlegg, høre på musikk og ikke minst bruke flere timer på å lage mat. Og det har jo verdi det også, selv om arbeidskompetansen min ikke har blitt oppdatert. Mest sannsynlig blir det jo tid til begge deler.

Man kan lese en del bøker. Det er jo perfekt for meg som har kommet litt skjevt ut i år. Årets første lesemål er å lese 12 bøker fra egen bokhylle. Jeg har allerede lest 6, problemet er at halvparten også ble kjøpt inn i 2020, så sånn sett har det ikke hjulpet så mye på andel uleste bøker i bokhylla. Det andre lesemålet er å lese 12 1001-bøker. Fullførte akkurat «The great gatsby» av F. Scott Fitzgerald, overraskende lettlest og fornøyelig. Har planer om litt Irving og et par andre jeg har sett på litt for lenge nå.

Det er vår i Oslo og takk og lov for det. Tenk om det hadde vært november. Det er fristende å løpe 5 ganger i uka, men det er jo å be om skader. Jeg starter forsiktig med 2-3 ganger og krydrer med egenvektsstyrke og yoga.

I kveld skal jeg spise kanelboller og se en av de filmene jeg har tenkt jeg burde se i ett års tid. Så får jeg se hva jeg rekker i morgen.

Reklame