Jeg elsker prosjekt. Her er noe av det jeg skal bruke fremtida på:

Gilmore girls. Jeg holder på med å se Gilmore Girls på nytt, slik som omtrent alle venninnene mine og medbloggerne mine gjør. Det virker som om jeg er litt treigere enn gjennomsnittet, for jeg har 3 sesonger igjen og det er kun 3 uker til de nye episodene kommer. Så jeg har laget et strengt sendeskjema til meg selv. (Hva da prioriteringer?)

Strikking. Jeg har gitt etter for flertallet, målet er å strikke sokker og votter. Heldigvis innser jeg egne begrensninger og starter offensivt nok med å lage bomullskluter. Det er jo tross alt ikke så mye som kan gå galt her. Har innhentet ekspertise i form av kollegaer og det tror jeg nok er lurt.

Trening. Jeg har klart å opprettholde 2 løpeøkter i uka etter 10 for Grete, og det er jeg godt fornøyd med. Har introdusert styrketrening på planen igjen og har også gått på yoga i noen uker. Den fine høsten vil jo aldri ta slutt på vestlandet, så det har jeg utnyttet til fjellturer. Prosjektene fremover vil dreier seg om konkurranser i 2017. Har muligens et langtidsprosjekt gående, sånn 10 måneder frem i tid. Det vil kreve et betydelig løft i treningsinnsatsen.

Oslo. I januar er vestlandseventyret over og jeg flytter tilbake til Oslo. En by jeg på ingen måte er godt nok kjent med. Det har jeg lyst til å forandre på. Må rett og slett vandre mer gatelangs. Tar gjerne i mot tips til hyggelige steder i storbyen altså!

1001-bøker-å-lese-før-du-dør. Dette er jo langtidsprosjektet mitt. Ligger an til å lese 20 bøker fra lista i år, og det er jeg veldig fornøyd med. Her gjelder det å balansere – hvis kravet er for strengt kan det fort drepe litt av leselysten, men samtidig er det nødvendig med en viss progresjon.

Reklame