Jeg har ferie og det regner like mye i Oslo som det har gjort i to måneder på Vestlandet. Fordelen med det er flere. Jeg er godt tilvendt regn og lar det ikke påvirke humøret på noen som helst måte lenger. Regn gjør det også veldig lett å plassere rumpa godt ned i sofaen og se på OL uten å føle at jeg heller burde være i parken.

Jeg prøver å få med meg masse håndball og masse svømming. I tillegg kommer det jeg egentlig også har lyst til å sjekke ut, sånn som sandvolleyball, basket, turn og roing. Har holdt litt igjen her, ettersom samboeren ikke er like sportsnerd som meg og muligens ønsker å tilbringe litt tid sammen utenfor OL-bobla også.

Jeg skal kun ha ferie i en uke, så her gjelder det å få inn mange planer på kort tid. Dette innebærer venninnebesøk, påfyll av by-livets gleder og en Øya-festivaldag. Ferien er godt i gang, og den innfrir så langt. Jeg trener da jeg gidder og leser minimalt, i troen på at jeg bare har godt av en liten pause i alt som virker målretta. Det kan jeg tross alt ta opp igjen mandag om en uke.

Reklame