Jeg er litt stressa, noe som mest sannsynlig kommer av at jeg tenker på vestlandet konstant. Men det er jo fortsatt en stund til, og det er en del ting jeg har lyst til å gjøre før den tid. Vårlista ser sånn ut:

Kysse på kjæresten. En av de største ulempene med vestlandet er jo at det blir vanskelig å kysse på daglig basis. Jeg er så takknemlig for å starte i den nye jobben, men det innebærer også avstandsforhold og det å bo alene. Det er jo ikke like kult, og det blir en overgang for oss.

Nyte hverdagene. Jeg elsker hverdag mer enn normalt. Favorittdelen min av hverdagen er å krype sammen i sofaen med kjæresten, spise god mat, snakke litt om dagen og se en eller annen episode i en serie vi følger med på.

Gå på bokloppis og vanlig loppis. I helga er det bokloppis på hovedbiblioteket og jeg håper på å finne noen godbiter. Akkurat nå hamstrer jeg bøker til vestlandsperioden.

Ha eksamen. Nå gleder jeg meg til å bli ferdig med skole for en stund. Jeg har bare kjedelige artikler igjen og sliter litt med lesinga. Men med muntlig eksamen å se fram imot er det bare å bite tenna sammen.

Gå på tur. Jeg vil ut! Det jeg liker best med Oslo er marka, og nå er det på tide å komme seg ut på tur igjen. Kanskje Grefsenkollen, Årvollåsen eller Vetakollen?

Spise pizza. Jeg skal spise masse pizza i vår. Vi er ganske gode på hjemmelagde varianter, men jeg tror vi skal ta oss en tur på Lofthus samvirkelag også. Der er det det sykt god pizza!

Feire bursdag. Bursdag er en av årets beste dager og jeg slår til med en bursdagshelg. Jeg spår at gavene i år består av treningsklær og kindle. La oss håpe jeg har rett i det.

Dra til botanisk hage. Det kan virke som at mammas interesse for blomster- og hage endelig har slått ut i meg. Jeg har i allefall begynt å prøve meg litt forsiktig frem, og ser for meg hus og blomstereng, blomsterbed og grønnsakshage om noen år. Derfor trenger jeg å hente inspirasjon i botanisk hage.

Jeg tror dette blir fint.

Reklame