Det er lenge siden jeg har delt noen av mine bloggfavoritter. Her er noen av de jeg liker å følge:

draumfarir. Fordi hun skriver herlig hverdagslig og fint. Fordi hun er en inspirasjon på litteraturfronten. Fordi hun poster ofte.

moshonista. Fordi hun skriver fantastisk, så morsomt og underholdende. Fordi jeg faktisk har lest meg igjennom hele arkivet hennes. Fordi hun både løper og leser.

chassi. Fordi man kan drømme seg bort i turene hennes. Fordi jeg liker stemmen hennes så godt, hvis dere skjønner? Fordi hun er opptatt av trening og grøt.

Kristine Graneng. Fordi hun akkurat nå bor i Tyskland og blogger om det å være utvekslingsstudent. Fordi hun tar fine bilder. Fordi hun skriver variert og godt.

metaphysics. Fordi hun er en turjente. Fordi hun er morsom. Fordi jeg misunner jobben hennes litt, jeg skulle gjerne også vært stipendiat, dog i et annet felt!

my first, my last, my everything. Fordi hun imponerer med lesetempoet sitt. Fordi bloggen består av både anmeldelser, mens også andre betraktninger om litteratur. Fordi hun også har sin egen stemme.

alakaroline. Fordi hun skriver om trening og helse. Fordi hun er ikke er en reinspikka fitnessjente, men har et mer balansert syn på trening og mat. Fordi hun skriver gode reflekterte innlegg, søndagsspalten er en favoritt.

siljes skriblerier. Fordi vi har nokså lik smak i bøker og litteratur. Fordi hun skriver gode omtaler. Fordi jeg alltid gleder meg til å lese innleggene hennes.

strekhjerte. Fordi hun er forfatter. Fordi jeg bare elsker tekstene hennes, det er en sånn god flyt. Fordi det er interessant å følge livet hennes.

Carina Behrens. Fordi livet hennes fascinerer meg, det å bare satse, flytte til et annet land for en spennende jobb. Fordi hun skriver gode innlegg om hvordan man kan utvikle bloggen sin. Fordi hun har en sånn god miks av temaer på bloggen.

For noen år siden skrev jeg et lignende liste. Den finner dere her. Noen har slutta å blogge, mens andre fortsatt er oppe og går.

Har dere noen favoritter? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, jeg er alltid ivrig etter å finne nye gode blogger.

Reklame