Et helt nytt år å fylle opp! Og jeg er en målbevisst snik. I 2015 skal jeg:

Perse. Jeg skal bli sterkere i knebøy, markløft og benkpress. Som den rutinerte målsetteren jeg er, har jeg planene klare og kilo-målene nedskrevet, men dette er ingen Fitnessblogg, så nok om det. Ellers var det såpass gøy å løpe 10 km for Grete, at jeg satser på å delta pånytt og slå tida fra i fjor. La treningsåret komme og bringe både mestring og prestasjon med seg!

Lese 35 bøker. Mamma synes jeg skal lese masse norsk samtidslitteratur, søstera mi mener jeg skal lese fantasy. Jeg mener det blir mye Murakami og at det er på tide faktisk å lese Cora Sandel i stedet for bare å snakke om det.

Bli kjent med 4 nye mennesker og bli venner med dem. En venn er en man kan invitere på middag. Så har vi definisjonen klar. Det er ikke tid å komme fra at det tar litt tid å få nettverk i Oslo.

Dra på minst tolv turer. Det er friluftslivets år dere! Jeg vil mer på tur. Det trenger ikke være store ekspedisjoner, man må bruke hva man har tilgang til. Akkurat nå er det Oslomarka for meg. Håpet er å få til en hytte-til-hytte tur på ski i vinter, jeg venter bare på den snøen.

Reise til Sør-Amerika. Årets sommerferie bringer med seg et spennende reisemål og en ny verdensdel å oppdage. Her tar jeg gjerne imot tips!

Reklame