Det er fredag etter trening og jeg låser meg inn på rommet. Stikker på kjøkkenet og lager meg to brødskiver, lettere stressa, må være rask for åååhåhå, vi skal jo på fotballkamp hvis jeg bare kan få rævva i gir. Det kan jeg jo, så jeg er rask. Halvtygger dem på veien og stikker tilbake på rommet. Aner fred og ingen fare og dør omtrent av sjokk da bestevenninna mi som studerer i utlandet står midt i rommet og gliser jævla fornøyd. «Hei sexy» sier hun og jeg får ikke ut et ord, bare står og ser på henne. Så ler vi høyt begge to og klemmer og hopper og jeg fortsetter å være i sjokk halve kvelden. Jeg har aldri blitt så overraska i hele mitt liv.

Med celebert besøk går restitusjonshelga mi til helvete, jeg drar meg selv på vors enda sofaen roper etter meg. Kommer sent i gang og blir aldri ordentlig gladfull, blir bare litt brisen, brisen nok til å tillate meg selv å synke ned ved siden av han som jeg uskyldigflørter litt med. Han er full. Og ikke interessert i å flørte uskyldig med meg i kveld. Tenker jeje, stikker hjem med venninnebesøket i 2-tida og er keen på å legge meg. Så står han i døra og jeg blir litt himmelfallen, ser det ut som det er nach her kanskje? Vi underholder han med fyllehistorier og plutselig har det gått 2 timer og jeg sier at nå skal jeg sove. Rer opp sofaen og sier god natt. Han er borte før jeg våkner dagen etter. 

Vi koser oss. Legger vekk den pliktoppfyllende siden av meg som skal spise sunt, trene, gjøre det jævlig bra på skola og være vellykket på alle områder. Være best. Så spiser vi pizza til frokost, pølser til middag og muffins til dessert. Dør på sofaen og ler oss ihjel av youtube-klipp. Skulker skola så vi kan dra på kafé og klemmer hardt da avreisetidspunktet kommer.

Reklame