• Logge på facebook og le av linken min kjære, fine søster har publisert på wallen min. Det er enda finere ettersom min kjære, fine søster bor så himla langt unna i år og jeg savner henne og sarkasmen hennes og da er det fint å få en link som er så henne. Kjempefint, og man glemmer nesten at man er trett, men ikke helt fordi jeg tross alt ikke har somlet meg til å hente kaffen min.
  • Det er fint å sjekke postkassa og se en pakke der. Så smiler man da man ser den kjente skrifta til pappaen sin, og smiler fortsatt da man pakker ut det rosa skjerfet man var veldig fornøyd med, men som selvfølgelig ble glemt hjemme. Gjør ingenting da man kan få pakker i posten.
  • Det er fint at da man går skuffa hjem møter man plutselig noen som gir en klem og så er plutselig han man kanskje har flørta litt med litt snurt over lite oppmerksomhet og gir tydelige hint om «hey, se på meg også» og det er ikke så dumt at noen vil ha oppmerksomheten din. Spesielt ikke da han du flørter litt uskyldig med egentlig er veldig morsom å flørte uskyldig med og det vil du gjerne fortsette med, for ja til mer uskyldig flørting i hverdagen.
  • Banke på døra hennes og få tilbud om en tekopp. Så snakker man plutselig i over en time og selv om vi egentlig ikke kjenner hverandre så godt er det veldig naturlig og hyggelig og man tenker at det her, det her kan faktisk bli et veldig fint vennskap det.
  • Også de beste da. De som backer og sier akkurat det jeg trenger å høre, da jeg er skuffet over han som ikke egentlig gjør noe galt, men som heller ikke gjør noe riktig. Hun som sier at «har jeg noengang nevnt at du er den mest fantastiske personen jeg kjenner egentlig?» Og det etter at jeg har sagt at jeg ikke orker å bry meg akkurat i dag, sorry for det. Makan. Da er du passe fantastisk selv altså.
Reklame